Ploče od polipropilena

Nova generacija sportskih terena od Stilmat ploča ima velike prednosti u odnosu na postojeće sportske podloge.

Sportski teren se sastoji od kvadratnih ploča izrađenih od visokokvalitetnog polipropilena. Svaka Stilmat ploča poseduje na svojim stranicama po 5 spojnica koje omogućavaju da se montaža i demontaža obavi brzo i lako. U slučaju oštećenja, pojedinačna ploča može da se ukloni sa sportske površine, čak i u slučaju da se nalazi u središnjem delu iste. Sportski pod od Stilmat ploča je mobilan, lako se prenosi i skladišti.

Stilmat ploče su otporne na vodu, udarce i ogrebotine. Ploče imaju mat završnu površinu, tako da omogućavaju bolji/prijatniji osećaj igračima jer nema refleksije sa površine koja bi mogla da im smeta. Stilmat ploče su raspoložive u prikazanoj paleti boja.

Obeležavanje terena se vrši specijalnom lepljivom trakom ili bojom za sportske podloge za više različitih sportova na istoj površini.

Sportski pod od Stilmat pločaje namenjen za spoljašnji i unutrašnji prostor. Ista površina koristi se za više sportova kao što su: rukomet, košarka, mali fudbal, odbojka, tenis, badminton, inlajn hokej. Najčešće se koristi u školama, sportskim halama, teretanama, fiskulturnim salama i ostalim unutrašnjim i spoljašnjim sportskim površinama.

Stilmat ploče su proizvedene tako da se mogu postavljati na površine kao što su beton, asfalt, drvene i gumirane površine itd. Prilikom instalacije se može postaviti i gumena podloga ispod ploča radi bolje stabilizacije i amortizacije.

Montaža i demontaža su vrlo brzi i jednostavni procesi. U slučaju potrebe, teren se može brzo demontirati, materijal naslagati na palete i premestiti na za to određeno mesto.

Održavanje je veoma jednostavno. Čišćenje se vrši ručno, uz korišćenje tečnosti za pranje.

Tehničke specifikacije

  • Težina 1 ploče: 0,40 kg
  • Težina 1m2 površine: 3,60 kg
  • Dimenzije ploče: 332mm x332mm x10,5 mm